06 augusti 2023

Malibu brinner av Taylor Jenkins Reid

Malibu 1983. Förväntningarna är skyhöga när de fyra kändissyskonen Riva ska ha sin årliga sommarfest.

Men fotomodellen Nina har just blivit lämnad av sin man, hennes bröder bär på hemligheter för varandra och lillasyster Kit har bjudit någon som de andra knappast hade väntat sig att få träffa.

Och inom loppet av ett dygn kommer deras liv att ha förändrats för alltid. 

Malibu brinner är en relationsdriven bladvändare i två tidsplan, fylld av så oförglömliga karaktärer och färgstarka miljöer att läsaren kommer att känna doften av Malibus salta havsbris och röken från den förgörande branden.

Förflytta dig till år 1983 och USA:s västkust. Den här boken bjuder dig på en tidsresa och till ett förföriskt somrigt Malibu, med en rad färgstarka personer. Jag älskar den här boken! Den är alldeles underbar och doftar av sommar och havets vågor. Allt blir väldigt visuellt och du förflyttas till 1980-talets USA. Ja, egentligen inte bara 1980-talet, eftersom du även får berättat tidigare generationers historia från 1950-talet och framåt. Allt för att skapa en bakgrundshistoria och förklaring till hur saker är i nuläget för syskonen Riva. På så sätt får man en relation till personerna och handlingen höjs till en spännande relationsroman med högt tempo. Det här är första boken jag läser av författaren Taylor Jenkins Reid, men det lär definitivt inte bli den sista. Om du känner att du vill återfå sommarkänslan, med tanke på att vi inte inte har haft så mycket sol och värme den här sommaren, är detta boken för dig! 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar