17 februari 2021

Lite död runt ögonen av David Ärlemalm

När Sofia dör av en överdos lämnar Arto livet som missbrukare för att ta hand om deras gemensamma dotter Bodil. Då han anklagas för att sälja droger och får sparken från den skola där han arbetar i köket, pressas han att ordna pengar på de sätt han känner sedan gammalt. Under senhöstens nätter tvingas Arto allt längre in i en värld av lögner, brott och våld när han försöker rädda sig själv och sin dotter.

Lite död runt ögonen är en gripande bladvändare från Stockholms skuggsida, en kärlekshistoria mellan två föräldrar , en levande och en död, och deras barn.
 
Det finns böcker som berör lite mer än andra böcker. Böcker som griper tag i dig och kramar hårt om hjärtat. Böcker som du verkligen inte vill läsa och som du ändå läser, som du fullkomligt älskar och som knockar dig totalt. Lite död runt ögonen  av David Ärlemalm är just en sådan bok. En bok om hur det kan vara att leva i de mörka sidorna av samhället, att försöka vända sitt liv till det bättre, att få en ny chans och hela tiden kämpar du på i en uppförsbacke. Lite död runt ögonen är en bok som blandar vänskap, kärlek, droger och kriminalitet. Allt i en härlig mix och som gör boken oemotståndlig! Så vill du läsa en riktigt hjärtgripande bok som berör ditt innersta, kan jag varmt rekommendera dig att läsa den! Lite död runt ögonen är en bok man inte glömmer i första taget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar