12 juli 2020

Crazy rich i Asien av Kevin Kwan

Välkommen in i en värld av excentriska karaktärer, svindlande miljöer och extrem rikedom.

Rachel och hennes pojkvän Nick lever ett ganska vanligt liv i New York där båda arbetar på ett av de stora universiteten. När Rachel bestämmer sig för att följa med Nick till Singapore och träffa hans familj förväntar hon sig en lugn resa. Men ingenting blir som hon tänkt sig. Plötsligt är hon indragen i en virvelvind av dyr champagne, snabba båtar, exklusiva designerkläder och tävlingsinriktade brudtärnor. 
Nicks barndomshem visar sig vara ett palats. Som barn åkte han mer privatjet än bil och hans familj är en av väldens rikaste, fast det har han inte sagt något om. De ska gå på årets största och mest påkostade bröllop som i månader har dissekerats av skvallerpressen. Nick är bestman och betraktas dessutom som en av Asiens mest eftertraktade ungkarlar. Och Nicks ömma mor är inte alls säker på att Rachel är rätt för honom.

Crazy rich i Asien av Kevin Kwan är en av de mest flärdfulla böcker jag någonsin läst! Du får uppleva lyx i överdåd, magnifika byggnader, designerkläder. En värld av lyx och flärd öppnas upp för dig! Intrigerandet är på toppnivå. Vem får gifta sig med vem, vem är bjuden på årets bröllop och hur gör man för att överträffa allt du någonsin kan tänka dig av ett lyxigt bröllop? Allt är så skruvat att du inte klarar av att läsa boken, utan att skratta åt alla dråpligheter och överdrifter. Det är en fröjd att glänta på dörren till en extrem luxuös värld och bara njuta av allt som målas upp. Crazy rich i Asien är ett perfekt tidsfördriv under lata sommardagar, där du ges möjlighet att uppleva en värld full av lyx och bekvämligheter!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar