07 maj 2022

Nu dör vi av Stina Flodén

Lugnet i villaidyllen förbyts snabbt i panik när Camillas man Mikael skjuts till döds i hemmet samtidigt som Camilla och barnen gömmer sig i badrummet. Mikaels död är obegriplig och familjen hamnar i chock. I sorgen har Camilla ingen aning om hur hon ska närma sig barnen.

När polisen kör fast försöker Camilla själv ta reda på vad som har hänt, men när en stor sten kastas genom fönstret blir hon rädd att någon även är ute efter henne och barnen. Trots det måste hon ta reda på sanningen, och när fruktansvärda hemligheter avslöjas inser Camilla att hon inte har en aning om vem hennes man egentligen var.

Nu dör vi av den debuterande författaren Stina Flodén är en skickligt skriven spänningsroman som lever kvar långt efter sista sidan.

Det är alltid spännande att läsa en författares debutbok. På något sätt skapar den en nyfikenhet på vad som komma skall. Stina Flodén har skrivit en deckare, som är olidligt spännande. Camilla har hamnat i en hemsk situation, vem kan hon egentligen lita på, hur hänger det ihop och vad kommer att hända? Bokens slut vill du bara stressa dig igenom, eftersom det är så spännande och nerverna är verkligen utanpå kroppen! Så om du gillar spänningsromaner, som ändå utspelar sig i vardagsmiljö, kan jag varmt rekommendera dig att läsa eller lyssna på boken Nu dör vi av Stina Flodén.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar