25 februari 2020

Sikta högt av Heléne Holmström

Hämnd, passion och känslor ingen kan råda över.

Nyskild, bedragen och med en krossad familjedröm försöker Victoria Leander gå vidare med sitt liv och börjar arbeta på advokatbyrån Svärdh & Partners. Där uppstår en oväntad, högst olämplig, attraktion mellan henne och en klient.
Erik  Häger driver en gymkedja - hans livsverk. När han får Victoria som legal rådgivare inför en börsintroduktion påverkar hon honom på ett sätt han inte kan värja sig mot. Men Eriks förflutna gör att han inte kan låta henne komma nära. Frågan är vad det egentligen är för känslor som finns mellan dem - och vem som kan lita på vem.

Mer dramatik och passion på advokatbyrån i Sikta högt - den fristående fortsättningen på Falla fritt.

Boken Sikta högt av Heléne Holmström är en modern feelgood när den är som bäst! Den har en härlig mix av karriär, kärlek, sex och förvecklingar. Att den dessutom utspelas kring livet på en juristbyrå, gör den ännu svårare att motstå, eftersom juridik är ett spännande och fascinerande område. Vem kittlas inte av att läsa om förbjuden kärlek? I boken Sikta högt lägger Heléne dessutom ribban lite högre än i första boken, när hon dels beskriver Victorias längtan efter att bli mamma, men även Eriks komplexa förflutna som anhörig till missbrukare. När bokens slut närmar sig och Erik får konfronteras med sitt förflutna, är det helt enkelt omöjligt att hålla tårarna borta. Så för dig som tror att det här bara är en "ytlig" feelgoodroman, glöm det! Sikta högt är en bok som får dig att verkligen känna för bokens personligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar