04 juni 2017

Bakom din rygg av Sofie Sarenbrant



Ett gastkramande triangeldrama.

Allt förändras när Angelina börjar jobba på Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Ägaren Stefano har bara ögon för henne och ser inte längre åt sin kollega Jenny. Driven av svartsjuka bestämmer sig Jenny för att ta reda på vem som döljer sig bakom Angelinas perfekta fasad.

Samtidigt hittas en av salongens kunder mördad, och det dröjer inte länge förrän ytterligare ett dödsfall sker. Under den välpolerade ytan utvecklas ett farligt psykologiskt spel som hotar att ödelägga liv. Misstankarna växer sig allt starkare, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.

Bakom din rygg är den första fristående delen i en nervkittlande spänningstrilogi. Det är en klaustrofobisk skildring av svek, begär och lögner. Vad är du beredd att göra om du riskerar att förlora allt?

Sofie Sarenbrant levererar på nytt! Bakom din rygg skiljer sig från böckerna om Emma Sköld på det sättet att den mer handlar om det psykologiska spelet mellan bokens tre personligheter. Det är bra att ha det i åtanke, så man inte förväntar sig ytterligare en Emma Sköld bok, eller snarare en bok som är skriven på det sättet. Den här boken har ännu kortare kapitel och skildrar händelserna ur de olika personernas sätt att se på dem. Du får först läsa om en händelse ur till exempel Jennys perspektiv, sen kommer Angelinas aspekt på det och slutligen Stefanos. Det här skapar ett driv i händelseförloppet och spänningen är på topp och ökas allt mer ju längre du läser i boken. Kort och gott, gillar du psykologiska spänningsromaner/thrillers, är det här boken för dig! Jag älskade den!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar