21 april 2024

Kärlek bland trädkronorna av Holly Martin

Meadow har bara varit kär i en enda man i hela sitt liv: Bear Brookfield. Ända sedan de var små har hon drömt om att gifta sig med honom under Wishing Woods gröna lövtak. Men en rad missförstånd när de var tonåringar fick henne att tappa allt hopp om en framtid tillsammans. Flera år senare, efter hennes misslyckade äktenskap med Bears bror Heath, är Meadow och Bear bästa vänner. Och hon vet att de inte kan bli mer än så.
  Med det hon inte vet är att Bear också bara har varit kär i en enda person. Förkrossad över att hon valde hans bror framför honom kämpar han fortfarande för att glömma och gå vidare.
  Då ingen av dem tror att de kan bli något mer än vänner, ger de varandra en dejtutmaning. Kommer de att träffa den rätta på nätet, som Bear tror, eller på en fysisk dejt, som Meadow tippar på? Och kommer sanningen om Meadow och Heaths äktenskap till slut att avslöjas?

Holly Martin är en av Storbritannien mest populära feelgoodförfattare med över 1,7 miljoner sålda böcker. Kärlek bland trädkronorna är den andra delen i serien om Wishing Wood.
 
Kan det bli så mycket bättre än det här? Kärlek bland trädkronorna är en alldeles ljuvlig och underbar bok, inom kategorin feelgood. Vem kan motstå att vistas i Wishing Wood och dess underbara trädkojor? Dessutom är personerna som figurerar i handlingen lätta att tycka om och lägg därtill den vackra miljön där allt utspelar sig, så får du en helt oemotståndlig roman! En riktigt bladvändare, som man absolut inte kan värja sig emot. Jag bara måste få veta om Meadow och Bear till slut får varandra. Kommer boken att leverera ett förutsägbart slut, som jag förväntar mig av en "äkta" feelgood eller blir det ett annat slut? Samtidigt som jag bara vill stänga in mig i ett rum och plöja hela romanen på en gång, inser jag att jag istället vill suga på boken som en karamell, för jag vill ju inte att berättelsen ska ta slut. Jag finner mig istället småleende läsa boken och drömma mig bort i en rosaskimrande tillvaro, vilket med tanke på allt som händer i världen är mer behövligt än någonsin. Trots att boken är snabbläst och sidorna flyger fram, stannar jag upp och läser lite då och då. Allt för att förlänga njutningen och vistelsen i Wishing Wood. Det här är en oemotståndlig roman, som du absolut inte får missa! Holly Martin levererar en feelgood-roman i toppklass. Läs, dröm dig bort och njut!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar