13 januari 2021

Det slutar med oss av Colleen Hoover

Lily har inte alltid haft det lätt. Hon har fått jobba hårt för det liv hon vill ha och efter att ha flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel träffar hon kirurgen Ryle. När de förälskar sig i varandra verkar hennes liv nästan för bra för att vara sant. 
Ryle är känslig, intelligent och väldigt svag för Lily. Men han är också självsäker, envis och kanske till och med lite arrogant.
När Lily tvingas ifrågasätta sitt förhållande med Ryle börjar hon tänka på Atlas. Han var hennes första kärlek och en viktig länk till hennes förflutna. När han plötsligt dyker upp i hennes liv igen, hotas allt Lily byggt upp tillsammans med Ryle. 

Det slutar med oss av Colleen Hoover är en fullträff till bok som du helt enkelt inte får missa! Den är både kärleksfull och smärtsam på en och samma gång. Det är en bok som berör dig i djupet av ditt hjärta. Vid vissa tillfällen läser du den med hjärtat i halsgropen och vid andra tillfällen sveps du iväg av en rosaskimrande romantisk känsla. Den här boken är varken svart eller vit, varken god eller ond. Den är allt! När jag läst färdigt boken + även tagit del av författarens viktiga slutord vävs allt samman och förståelsen kring personernas agerande förhöjs ytterligare. Ett extra plus ger jag det väl uttänkta bokomslaget. Det är klockrent! Så greppa tag i den här boken och läs!!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar